Lukket adgang
Adresseopslag kræver konto
Log ind for at bruge arbejdsområdet, vælge rolle, oprette sag og samle adresseoverblik, gravepakke, tegningstjek og færdigmeldingspakke.
Marketing-siderne kan stadig ses. Selve adressefunktionen og arbejdsområdet er lukket, indtil konto, betaling og brugeradgang er sat rigtigt op.